Gezondheidscentrum de Entree, Alkmaar de Hoef

Gezondheidscentrum de Entree

De beste zorg dichtbij huis

Gezondheidscentrum De Entree is in 2013 geopend en biedt allerlei vormen van zorg onder één dak. In nauwe onderlinge samenwerking en dicht bij de woonomgeving van onze cliënten.

Gezondheidsheidscentrum de Entree is gevestigd aan het Geert Groteplein in Alkmaar/ hoek Vondelstraat in het markante gebouw - geel met rode balkonnetjes - en is zeer goed bereikbaar.

Onze visie is dat door samenwerking tussen de verschillende zorgverleners binnen de eerste lijn betere zorg wordt verleend. Door regelmatig overleg is het bijvoorbeeld mogelijk om snel en gericht naar elkaar te verwijzen.

Wij willen vooruitstrevend zijn in ons zorgaanbod, in de samenwerking met onze partners en in de ontwikkeling van onszelf en onze medewerkers.

Hiernaast vindt u de zorgverleners en hun praktijken. Wanneer u de praktijk aanklikt vindt u de website van de betreffende praktijken en verder informatie.

Adres

Geert Groteplein 28-42
1813 BM Alkmaar

Goede communicatie

Gezondheidscentrum De Entree is een professioneel en allround gezondheidscentrum met korte en duidelijke communicatielijnen.

Vakbekwaam

Door goede onderlinge samenwerking streeft het gezondheidscentrum ernaar u de meest optimale zorg te bieden.

Betrouwbaar

Op een betrouwbare, deskundige, kwalitatief hoogstaande en innoverende wijze.

Adres

Geert Groteplein 28-42
1813 BM Alkmaar